miercuri, 12 aprilie 2017

Tipurile de vitrine frigorifice

 

Azi m-am hotart sa scriu pe blog ceva legat de tehnologie, ca sa nu mai spuna lumea ca "noi" femeile nu stim nimic despre stiinta si tehnologie, ba uite ca stim si am sa o fac cum trebuie asa ca la carte.

Tipuri de vitrine frigorifice

 

Vitrine frigorifice orizontale

Vitrinele frigorifice orizontale pentru refrigerare sunt destinate depozitarii produselor din carne, produselor lactate, de cofetarie si patiserie.
Acestea sunt recomandate in egala masura spatiilor comerciale mari sau mici.
Vitrinele frigorifice orizontale sunt o solutie pentru refrigerare durabila si sigura, cu o eficienta energetica exceptionala si design modern.

Vitrine pentru cofetarie


Pentru pastrarea si expunerea produselor de cofetarie si patiserie ai nevoie de o vitrina frigorifica cu un spatiu mare de prezentare, rafturi adaptate si dezghetare automata.

Vitrinele frigorifice pentru cofetarie, destinate expunerii prajiturilor, torturilor si specialitatilor de cofetarie, imbina armonios designul atragator, cu spatiul mare de expunere, oferind clientilor vizibilitate ridicata asupra produselor.



Vitrine pentru salata

Vitrinele frigorifice pentru salate sunt potrivite pentru expunerea salatelor in restaurante, spatiile comerciale cu regim alimentar, cu servicii de autoservire, supermarket-uri.

Vitrinele pentru salate au un design elegant si sunt ideale pentru spatiile cu regim alimentar autoservire, deoarece ofera clientilor libertate si usurinta in alegerea produselor, iar spatiul de expunere este foarte mare.

Vitrine pentru inghetata

Pentru cofetarii, gelaterii, restaurante, pub-uri etc., care doresc sa comercializeze inghetata, recomandam vitrinele special create pentru inghetata. Acestea sunt ideale atat din punct de vedere al spatiului larg de expunere, cat si pentru conditiile de depozitare oferite.
 Pentru cofetarii, gelaterii, restaurante, pub-uri etc., care doresc sa  comercializeze inghetata, recomand vitrinele special create pentru inghetata.
Acestea sunt ideale atat din punct de vedere al spatiului larg de expunere, cat si pentru conditiile de depozitare oferite.

Rafturi cu perdea de aer

Rafturile cu perdea de aer sunt utilaje de refrigerare create pentru o expunere a produselor atractiva si eficace.
Pentru a facilita accesul comerciantilor si clientilor la produsele expuse, rafturile cu perdea de aer ofera o solutie noua de design, cu o suprafata de expunere mai mare decat utilajele de refrigerare traditionale.
Rafturile frigorifice sunt ideale pentru expunerea produselor lactate, a preparatelor din carne si a bauturilor racoritoare. Acestea sunt recomadate atat magazinelor mici si mijlocii, cat si producatorilor de produse lactate, carmangeriilor.

 

Dulapuri frigorifice

Dulapurile frigorifice pot fi folosite pentru expunerea si pastrarea in conditii de refrigerare a bauturilor alcoolice si racoritoare.
Ele sunt recomandate pentru orice bucatarie profesionala, unitate HoReCa, fast-food, macelarie, magazine mici si mijlocii etc.

Vitrine & insule congelare

Pentru pastrarea in cele mai bune conditii a produselor alimentare congelate, recomandam utilizarea vitrinelor si insulelor de congelare, in special pentru magazinele mari si supermarketuri.
Datorita dimensiunilor generoase si ariei largi de expunere, acestea pot fi utilizate pentru depozitarea si prezentarea unor cantitati mari de produse congelate.
Lazi congelare
Lazile de congelare sunt utilizate in special in industria carnii, inghetatei, produselor de patiserie si panificatie.
Acestea au un sistem de racire statica, un consum foarte redus energetic si pot fi utilizate in diferite incaperi, dar si in mediu exterior.
Lazile de congelare permit accesul usor si rapid la produse. Designul robust le face ideale pentru prezentarea produselor clientilor.

Tejghele & rafturi neutre


Rafturile neutre sunt folosite pentru expunerea produselor de panificatie, patiserie si cofetarie, iar tejgheaua se foloseste pentru pozitionarea casei de marcat si/sau a cantarului si se amplaseaza de obicei langa o vitrina frigorifica sau de cofetarie. Unele modele de tejghea dispun si de rafturi pentru expunerea fursecurilor.
Vitrine cu aplicatii speciale

Printre vitrinele cu aplicatii speciale se numara vitrina de expunere flori (echipament specializat pentru expunerea si pastrarea florilor), camerele frigorifice pentru deseuri medicale si organice sau camerele de crestere plante Bio.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu